Fotohart | Fotohart

Fotohart
Nieuwstraat 1
3141 AA Maassluis
Tel. 010-591 2304

Fotohart

Pasfoto Maassluis 

Pasfoto's maken kost maar 10 Euro voor 6 stuks. U kunt voor elke pasfoto terecht bij Fotohart in Maassluis Centrum. Fotohart maakt in enkele minuten goedgekeurde pasfoto's voor elk officieel document, zoals een paspoort of een rijbewijs. Officiële pasfoto's voor een paspoort of visum voor elk ander land kunt u ook bij Fotohart laten maken. Een pasfoto voor een C.V., social media, voor school of voor een vereniging kan natuurlijk ook. 

Foto's afdrukken  

Foto's van een telefoon of van een fotocamera kunt u laten printen. U kunt de foto's in de winkel aanleveren op SD-kaart of op een USB-stick. U kunt ze ook uploaden door op AFDRUKSERVICE te klikken. Het afdrukken duurt meestal hooguit 1 uur, maar het belangrijkste is dat de foto's van Fotohart super mooi zijn. Deze perfecte fotokwaliteit kost maar 19 cent per afdruk bij bestelling van 100 foto's.

 

Digitale camera's

Alle fotoapparatuur kunt u bekijken door op het menu aan de linkerkant van deze pagina te klikken.

Fotohart is een fotovákwinkel in Maassluis Centrum. Persoonlijk en vakkundig advies staan bij ons steeds voorop, en we zien onze klanten graag tevreden en met de juiste apparatuur de deur uitgaan. Fotohart is vaak de goedkoopste fotowinkel van heel Nederland